Babam ve Oğlum

Çağan Irmak’ın yönettiği ve Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Hümeyra ile Şerif Sezer’in oynadığı Babam ve Oğlum, 18 Kasım 2005’de Özen Film dağıtımıyla Avşar Film tarafından vizyona çıkarıldı.
1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz, yedi yıl sonra hiç görmediği ve tanımadığı dedesi Hüseyin Efendi’nin Ege’deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar. Dedesini hiç görmemesinin nedeni dedesiyle babasının yıllardır küs oluşudur. Hüseyin Efendi, büyük şehirdeki oğlunun çeşitli politik olaylara karıştığını öğrenince O’nu evlâtlıktan silmiştir ve hiç görüşmemiştir. Sadık’ın dönüş nedeni oğlu Deniz’den ayrılmak zorunda oluşudur, küçük oğlunu babasına emanet edecektir.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Yapım şirketi kanalından izlemek için tıklayınız.
  • IMDb

“Babam ve Oğlum” üzerine 23 yorum

  1. Lütfen artık bulmalıyım. Yolculuk isimli filmini; hiç bir yerde bulamıyorum, hiç bir yerde yok. Lütfen bulan biri adres göndersin… Film hakkında bilmek istediklerim var…

  2. Cumartesi’yi bile beklemeden okulu asıp Cuma’dan gideceğim bu filme. Pişman olacağımı da hiç sanmıyorum. Bir işin içinde Çağan Irmak varsa ben bunun üstüne birşey demem çünkü. Şimdiden tebrikler Çağan Irmak ve ekibi!

  3. Tahminim doğru çıktı -aksi beklenemezdi zaten-, ne denilebilir ki bu filmin üstüne? Çağan Irmak’ı başarılı anlatımı ve güzel sözleri için için tebrik ediyor; bana ve eminim bir çok kişiye hissettirdiği güzel duygular ve hatırlattığı şeyler içinse teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsın Çağan Irmak…

  4. İzlediğim en iyi Türk filmiydi, pişman olmadan çıktım. Herkese tavsiye ederim. Çağan Irmak, Fikret Kuşkan ve Çetin Tekindor gördüğüm en iyi üçlü. Bir de filmin sonunda bir parça çıktı kim söylüyor; dizinin sountrack’i için mi yapıldı?

  5. İnanılmaz bir film. Hayatım boyunca izlediğim en iyi film (hâttâ ABD yapımı filmler dahil). Tam 3 defa gittim, bu hafta da gideceğim. Her gittiğimde filmin değişik bir yönünü fark ediyorum. Lütfen herkes bu filme gitsin. İnanın hayata farklı bir yönden bakacaksınız…

  6. Çağan Irmak’ın kusursuz filmine imza atanlara arasında oyuncuların katkılarını unutmamak gerekir. Hangi birinin mükemmeliğinden bahsetmeliki bilmem. Hepsi mükemmel. Üç kuşak neslin çatışması. Zaman zaman güldüren, zaman zaman ağlatan ve hepsinden öte düşündüren bir film. Hümeyra ve Çetin Tekindor’un oyunları mükemmel. Kanımca bu sene, bu film ve bu iki büyük star ödülleri toplayacak gibi. Hele Çetin Tekindor… Gerçekten Devlet Tiyatrolarında mesleğinin zirvesinde olan Tekindor, şimdi de beyaz perdenin zirvesine tırmandı bile. Kutluyorum.

  7. Bir Çağan Irmak fanatiği olarak Babam ve Oğlum‘da da yanılmadım. Tek kelimeyle kusursuz. Sinemada yeni bir soluk ve müthiş biri kendisi. Yakından tanıma fırsatı bulduğum, daha doğrusu bu fırsatı tanıdığı için de kendisine çok büyük teşekkür borçlu olduğum insan. Hâlâ gitmeyen varsa mutlaka gitsin. Asla pişman olmazlar. Artık yavaş yavaş kaybolan değerlerimizi hatırlatıyor ve çok güzel, gerçek duygular yaşatıyor bize. Böyle güzel bir film yaptığı için buradanda teşekkür ediyorum kendisine.

  8. Bende bu Yolculuk adlı filmini arıyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum, gerçekten biri biliyorsa lütfen satın alabileceğimiz bir adres verebilir mi?

  9. Bende arıyorum Yolculuk filmini. Sanırım bir televizyon filmi ama hiç bir yerde yok. Lütfen yardım edin, delireceğim burada.

  10. Çağan Irmak’ın Yolculuk adlı filmini bulamıyorum. Bulmam gerekiyor, nereden bulacağım hakkında bilgisi olan kişilerin haberlerini bekliyorum. Lütfen.

  11. Yolculuk filmini az önce ATV.de izledim ve bayıldııım. Bu filmi tekrar izlemek istiyorum, nerede bulabilirim, eğer bulan olursa lütfen adresime bilgi vermesini rica ederim: qamshe@hotmail.com Filme hasta oldum; Babam ve Oğlum’dan sonra izlerken gözlerimin dolduğu ilk film bu oldu. Çağan Irmak size hayranım.

  12. Bende bugün ağlaya ağlaya izledim. Çok güzel bir film, herkese tavsiye ederim. Çağan Irmak yine harika bir işe imza atmış.

  13. Arkadaşlar bu Yolculuk adlı filmi bir kere izledim ama çevremde izleyen bir tek ben varım ve herkes izlesin istiyorum. Gezmediğim CD.ci kalmadı, hatta ATV.ye tekrar istekte bile bulundum ama hâlâ bir cevap gelmedi. Bir bilgisi olan, bu filmi bulabileceğim yeri bilen varsa bana mfbs99@hotmail.com adresinden ulaşsınlar, lütfeeen. 🙂

  14. Yolculuk filmi çok güzel bir film. Çok aradım, bende bulamadım. Neden güzel filmler hiç bir yerde yok?

  15. Arkadaşlar bende Yolculuk filmini arıyorum. Çok aradım ama nafile bulamadım. Bulan olursa lütfen bu siteden bize de yardımcı olursa çok seviniriz.

  16. Bende bulamadım Yolculuk filmini ama “Ömrümde izlediğim en güzel filmlerden biriydi” diyebilirim. İnanılmaz güzeldi. 🙂

  17. Yolculuk adlı filmi izledim ve ilk yaptığım iş google’da aramak oldu ve bu siteyi buldum. Gerçekten mükemmel bir filmdi. Herkesin bulup izlemesini tavsiye ediyorum.

  18. Arkadaşlar Yolculuk filmi televizyon filmiydi, boşuna aramayın bulamazsınız. Filmi bende ATV.de izledim. Gerçekten harika bir filmdi. Belki ATV ile iletişime geçerseniz sizin için birşeyler yapabilirler.

  19. Arkadaşlar Yolculuk filmini bulanlar var mı, lütfen bana bilgi verir misiniz? Tekrar izlemek istiyorum, cevap bekliyorum.

  20. Süper bir film tek kelimeyle. En çok içimizi sızlatan sahne ise babanın kollarını açıp “Benim yüzümdeeen” diye bağırması. Gözlerimden damlayan gözyaşlarına boğdu beni. Çağan Irmak’a sonsuz teşekkürler, böyle bir Türk filmi yarattığı için. Başarılarının devamını diliyorum. Babam ve Oğlum kalitesinde daha bir çok film bekliyoruz kendisinden.

Yorumlar kapalı.