Beynelmilel

Sırrı Süreyya Önder ile Muharrem Gülmez’in yönettiği ve Özgü Namal, Cezmi Baskın, Nazmi Kırık ile Meral Okay’ın oynadığı Beynelmilel, 29 Aralık 2006’da Kenda Film dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Beynelmilel, farklı hikâyesi, dillerden düşmeyecek diyalogları ve müzikleriyle yılın en ilginç yapımlarından biri olmaya aday. Film, 1982 yılında Adıyaman’da bir grup yerel müzisyenin başına gelen traji – komik olayları anlatıyor. Hikâye, kışla mantığının sosyal yaşama dayatılması nedeniyle ortaya çıkan absürd durumları bir grup yerel müzisyenin etrafında anlatıyor.

Oyuncular

Bahri Beyat

Cezmi Baskın (Abuzer)

Nazmi Kırık

Özgü Namal (Gülendam)

Umut Kırık

“Beynelmilel” üzerine 8 yorum

  1. Arkadaşlar, 12 – 29 arası vizyona girecekmiş bu film. Ben müzisyen olduğum için inanılmaz derecede merak ediyorum. Çünkü gerçek müzisyenler, amatör oyuncu olarak filmde yer almışlar. Çok şaşırdım, filmlerde meşhur olmayan birileri de oynayabiliyor demek ki. Gerçekten merak ediyorum, eminim güzeldir. Müzisyenler, bu filme gitmeliyiz, destek vermeliyiz gibime geliyor.

  2. Sebahat, oyuncu yok, bu filme gidilmez ki. Sana sorayım, sen Maskeli Beşler Irak’a mı gidersin, yoksa Beynelmilel’e mi?

  3. Ben filmi gördüm, muhteşem bir şey olmuş. Oyuncu yok diyen Nafi arkadaşa, filme gidip daha sonra değerlendirme yapmasını öneririm. Son zamanlardaki en iyi oyuncu performansları bence. Özgü Namal, Cezmi Baskın, Umut Kurt ve müzisyen arkadaşlar çok iyiler. Yönetmenleri tebrik etmek gerekiyor. Umut Kurt’un ekonomik oyunculuğu kayda değer.

  4. Çok keyifli, akıcı ve gerçekçi bir film. Mutlaka seyredin.

  5. Harika, bayıldım. Türk filmlerinde böyle bir mizah yoktur. Gerçekten çok güzel. Mezarlıktaki uzun hava ve Allahümmesalli kopartıyor filmi. 😀

  6. Çok güzel, çok duygusal, çok farklı bir film. Müzikleri çok etkileyici. Biran önce tekrar izlemek istiyorum.

  7. Özgü abla, çok güzel ve çok tatlı birisin. Seni çok beğeniyorum, keşke seni bir kere öpebilseydim. Ne desem bilmiyorumki. Senin kadar tatlı birisini görmedim. Seni seviyorum, ben Zeynep.

Yorumlar kapalı.