Syedralı: Kutsal Avcılar

Celal Remo’nun yönettiği ve Deniz Egece, Zeki Demir, Kadriye Özkaya ile Dilara Ata’nın oynadığı Syedralı: Kutsal Avcılar’ın çekimleri Sinema Sanat Ltd. Şti. tarafından tamamlandı.
İnsan tacirleri tarafından kaçırılan Prenses Ayyıldız`da bulunan Kutsal Ben,1000 yıl önceki mabede geri alınacaktır, o zaman kötülükler yeniden güçlenecek ve dünyaya hakim olacaktır. Kutsal Ben`in alınması demek, Prenses Ayyıldız ölmesi demektir. Bilge Hatun`un çocukları Syedralı Avcı, Abdablı Şişko ve Aygüzel isimli üç kardeş, Prenses Ayyıldız`ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarak zorlu ve tehlikeli bir kurtarma operasyonuna girişirler.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • Diğer basın bültenlerine haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Ön Basın Bülteni

  • “Syedralı: Kutsal Avcılar” üzerine bir yorum

    1. Syedralı: Kutsal Avcılar isimli filmin yapım sorumlusu ve başrol oyuncularındanım. Alanya’da yerel gazeteci ve oyuncuyum. Zor şartlarda, hiç parasız, 48 günde özveri ile çektiğimiz filmimizi Alanya’da izleyenler beğenilerini dile getirdi. Filmde değişik yaşam ve mesleği olan 35 Alanyalı oynadı. Bizi en çok üzen ulusal bazda filmimizi tanıtamamak. Sanırım bunun nedeni filmde ünlü isimler yada ünlü güzeller olmaması. Oysa bizim filmimizde de tam yedi tane ünsüzde olsa kalbi güzel, yüzü güzel bayan oyuncu ve jönlerimiz var. Belkide zamanla sesimizi duyururuz; durmak yok, yola devam. Şu anda Herakles: Heykelin Sırrı isimli filmimizi Alanya’da çekmek için kolları sıvadık. Haydi hayırlısı.

    Yorumlar kapalı.