Musallat 2: Lanet

Alper Mestçi’nin yönettiği ve Türkü Turan, Tülay Bursa, Selim Gürata ile Zeliha Güney’in oynadığı Musallat 2: Lanet, 02 Aralık 2011’de Özen Film dağıtımıyla Mia Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Musallat 2: Lanet, insanın hayatında 2 yaşından önce yaşadığı zamanları hiç hatırlayamaması ve o yılların karanlığı üzerine yapılmış korkutucu ve tedirgin edici bir film. Kapkaranlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan öğretmen Elif, yaşadığı tüm sorunların aslında geçmişindeki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğreniyor. Elif’in öğrendiği bu büyük hata ise yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyüdür.

“Musallat 2: Lanet” üzerine bir yorum

  1. Merhabalar Banu Hanım. Ben Bilecik, Yenipazarda görevli bir memurum, buralara yeni geldim. Yapımcısı oldugunuz filmden cok etkilendim. Gerçekten kalite ortadaydı yani. Görev yaptığım yerde Dereköy diye bir yer var. Yeni film düşünceniz varsa eğer bu köy hakkında da cok değişik hadiseler var. Köy Musallat 2’nin çekildiği köyden çok daha ürkütücü ve kendisi başlı başına bir korku filmi gibi. Eer düşünürseniz tavsiye ederim…

Yorumlar kapalı.