Adem’in Trenleri

Barış Pirhasan’ın yönettiği ve Nurgül Yeşilçay, Cem Özer, Ümit Çırak ile Derya Alabora’nın oynadığı Adem’in Trenleri, 02 Mart 2007’de Kenda Film dağıtımıyla Promete Film / İFR tarafından vizyona çıkarıldı.
Hasan Hoca, Bekir’in kirletip terk ettiği Hacer’i ailesinden korumak için nikâhına aldı. Ama ona hiç el sürmedi. Bunu Allah’ın kendisine bir sınavı kabûl ediyordu. Hoca onca yoksulluğuna rağmen Hacer’e ve dünyaya getirdiği Fatmacık’a karşılık beklemeden yıllarca baktı. Bu yaşam, bir gün Hasan Hoca’nın Manisa’nın uzağındaki yirmi hanelik küçük tren istasyonuna İmam olmasıyla değişti.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • Asya Çağlar Yazıyor
  • Diğer basın bültenlerine, banner’e ve teknik kadro fotoğraflarına haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Diğer Basın Bültenleri

    Basına İlk Tanıtım Dosyası
    Adem’in Trenleri Gösterime Hazırlanıyor
    Çekimler Sürüyor

    Banner

    Teknik Kadro

    Yönetmen Barış Pirhasan

    Görüntü Yönetmeni Peter Steuger

    Yapımcı Cengiz Ergun

    Yapımcı Ezel Akay

    Yapımcı Metin Soltay

    Yapımcı Ozan Ergun

    Yapımcı Sami Dündar

    Yapımcı Ufuk Ahıska

  • “Adem’in Trenleri” için 2 adet yorum yapılmıştır.

    1. Casper Yazıyor:

      Bu film çok tutulacak. Bende bu filmde oynadım ve Barış amcayı çok seviyorum, Figen ablayı da. Herkes çok iyi. Bence bu film tutulur.

    2. euhaber Yazıyor:

      Bu filmi sitemiz www.euhaber.eu olarak destekleyecek… Çünkü benim can dostum, kankardeşim İsmail Öztürk’ün azda olsa emeği var.

    Yorum yapabilirsiniz